Onze geschiedenis

2005

Mamma Roma ziet het daglicht in de buurt van Flagey, de mythische bruisende buurt van Brussel. Het restaurant is niet groot maar de foodies aarzelen niet om in de rij te gaan staan om de pizza al taglio te ontdekken. Een verslaving start…

2007

De liefde voor de Romeinse pizza is groot, dus er openen nog twee restaurants in Brussel. Eén in de Europese wijk, op het Jourdanplein, en één in de heel hippe Châtelainwijk.

En het gerucht van de lekkerste pizza’s al taglio steekt ook de grens over, tot in Parijs. Meerdere restaurants openen hun deuren in de Franse hoofdstad.

2019

Vlaanderen snakt ernaar om de goddelijke pizza al taglio te ontdekken. Mamma Roma beslist daarom om ook een zaak te openen in Gent, om zo de noordelijke smaakpapillen ook te veroveren. Antwerpen kan al uitkijken naar een volgende opening.

2021

Na FlageyKastelijn en Jourdan heeft Mamma Roma zopas een nieuw restaurant geopend in de bruisende Brusselse Sint-Katelijnewijk, geliefde pleisterplek van foodies. In het najaar van 2021 vestigt Mamma Roma zich ook in Luxemburg en komt er een tweede restaurant in Gent.